Sidst ændret: 
fre 29. jun 2018

Kom godt i gang med dental fotografering

Igennem årene har vi set mange kurser, hvor dental fotografering er inkorporeret som en naturlig og vital del af både diagnosticering og planlægning af behandlingen. Dental fotografering bliver mere og mere udbredt på klinikkerne – og med god grund. Det er et flersidet redskab, som kan bruges i mange henseender: behandlingsplanlægning, journalisering, dokumentation, patientkommunikation, markedsføring mv. 

For at komme i gang med dental fotografering skal I have fat i det rigtige udstyr, vide hvilke billeder, der skal tages, samt lære de basale indstillinger og at håndtere et kamera. Det hjælper vi med!

Bo Merris-Vejlund - Workshop i dental fotografering - Case 1.4.jpg

Vi har udviklet en universel billedserie med de sæt billeder, I som minimum bør tage til journalen

Udstyrspakke til kliniske billeder

Vi har indgået et samarbejde med Canon og sammensat en anbefalet udstyrspakke, der sælges igennem Cenger Scandinavia til særdeles konkurrencedygtige priser. Få hjælp af fotograf Bo Merris-Vejlund, som rådgiver den enkelte klinik i forhold til eksisterende udstyr og evt. behov for køb af nyt udstyr. I kan vælge mellem følgende løsninger: guidet indkøb af udstyr og workshop, guidet indkøb af udstyr, indkøb af udstyr, workshop uden eget udstyr og workshop med eget udstyr.

Se mere om udstyrspakken »

 

Workshop i dental fotografering på klinikken

Vi har udviklet en workshop, som lægger fundamentet for dental fotografering. Her får I instruktioner og billedserier, så I kommer godt i gang med kliniske billeder, video og retouchering. Workshoppene foregår på egen klinik og undervises af fotograf Bo Merris-Vejlund.

Se mere om workshoppen »