Canon

Canon Danmark A/S
Knud Højgaards Vej 1
2860 Søborg
Danmark
+45 70 15 50 05

Canon har været på markedet i mere end 70 år og spænder i dag over en bred vifte af innovative løsninger og services fordelt på to hovedforretningsområder: B2B-markedet og konsumentmarkedet. 

Løsninger frem for produkter 

For at kunne betjene kunder bedst muligt har Canon to klart definerede markeder: Canon Business Solutions, hvor de leverer løsninger og services inden for især kopi, print, scanning og fax til kontorvirksomheder og den grafiske branche – og Canon Consumer Imaging, hvor de gennem forhandlere og butikskæder leverer digitale kameraer, scannere, printere, projektorer mm. til private. På den måde sikres tæt dialog med kunder – og den rigtige løsning hver gang. Med 290 specialiserede medarbejdere og en årlig omsætning på ca. over milliard kroner er Canon Danmark således en stærk spiller på markedet for digital imaging.

Canons forretning 

Canon tilbyder kunder et bredt udvalg af printere, scannere og kikkerter og selvfølgelig avancerede sortiment af førende digitale kompakt- og spejlreflekskameraer. Hertil kommer Business Solutions forretning som tilbyder en bred portefølje af print- og dokumentløsninger til små og mellemstore virksomheder, store koncerner og offentlige institutioner

Canons forretningsenhed for industriprodukter tilbyder på europæisk plan produkter til så forskellige brancher som medicinal, optisk, broadcast og IT-industrien.