The Dawson Academy UK

The Dawson Academy UK
Hilltop Court
Thornton Common Road
Thornton Hough
Wirral
CH63 4JT
Storbritannien
+44 (0)151 342 0410

DentaNet er stolte af at præsentere vores tætte samarbejdspartner, The Dawson Academy UK. Sammen med The Dawson Academy UK afholder vi introduktionskurser i Skandinavien.

Produkter og services

The Dawson Academy UK udbyder forskellige typer af kurser henvendt til tandlæger, både fysiske kurser, online kurser og studiegrupper. 

The Dawson Academy UK tilbyder Core Curriculum Courses i England, hvor de grundlæggende tilgange til okklusion og tyggeapparatets funktioner læres.

De fire Core Curriculum Courses er:

Deres Core Curriculum Courses er udarbejdet af et fakultet bestående af 20 praktiserende tandlæger fra hele verdenen. Udover høj faglig viden er indholdet baseret på deres egne erfringer og succesoplevelser. De engelske kurser afholdes af Dr. Ian Buckle.

For at se de enkelte kurser, klik da ovenover på linket til det enkelte kurser eller find de skandinaviske kurser til venstre eller oppe i kursusmenuen.

Om Dawson Academy

The Dawson Academy blev grundlagt i 1979 af Dr. Peter E. Dawson og arbejder ud fra ideen om, at ”Dét, vi lærer, skal vi dele”, så tandlæger kan stræbe efter at tilbyde kvalitetsbehandlinger til deres patienter. 

Det kliniske fakultet, der består af over 20 praktiserende tandlæger, underviser i de principper og evner, der er nødvendige for den succesfulde udførsel af kvalitetsbehandlinger. Igennem forskning, undervisning og klinisk erfaring har medlemmer af The Dawson Academy mulighed for at søge sandheden i alle aspekter af tandpleje.  

Kontaktperson

Peter Lembke Gerdes, Direktør hos DentaNet

Telefon: +45 31 43 13 21

Mail: pg@dentanet.dk