Loser & Co

Karl Bjarnhofsvej 13
7120 Vejle Øst
Danmark
+45 70 55 55 10

For at cementere LOSER & CO’s position på det europæiske marked bliver deres udbud af forskellige produkter hele tiden udvidet og tro mod deres motto: Altid noget specielt – eller på tysk: Öfter mal was Gutes.

Den konstante vækst og loyalitet fra kunderne er tegn på, at LOSER & CO i høj grad fortjener dette motto.

Et stort udvalg af kvalitetsprodukter kombineret med en fremragende kundeservice/know-how er helt centralt i LOSER & CO’s forretningsfilosofi.

LOSER & CO er en kompetent og pålidelig partner, som tilbyder et stort udvalg af de bedste produkter fra førende producenter: Plasten ENAMEL plus HRi og Bio Function fra Micerium, American Eagle tandrensere, kassetter og meget andet til klinikorganisering fra ZIRC, Kois ansigtsbue fra PANADENT, Pro-Matrix og ProSafe fra Astek Innovations, Glove’n Care håndcreme m.m. fra EDS og ikke mindst UBrush! den interdentale tandbørste fra firmaet af samme navn.

Produkter og services

UBrush! ®

Hjælp dine patienter til at holde tænder og tandkød sundt

Dental plak kan være medårsag til fremkomsten af mange almindelige sygdomme, såsom kardiovaskulære sygdomme, diabetes eller betændelser. Omfattende mundhygiejne
er derfor ikke kun en forudsætning for en stabil oral sundhed og for personligt velvære, det har
som en forebyggende foranstaltning høj prioritet. Interdentalrummet er særdeles vigtigt. Især når man
bliver ældre og approksimalrummene bliver større. På disse områder er risikoen for gingival og periodontal in_ ammation samt karies forøget. Mange mennesker er ikke klar over relationen mellem almindeligt godt helbred og mundhygiejnen og slet ikke på, at det ikke kun er tandbørstning, men også
rensning af mellemrummene, som er vigtigt. Støt dine patienter og gør det nemmere for dem at opnå god hjemme tandhygiejne.

XP-Technology™ – tandrensere holder længere – uden slibning

XP-instrumenter skal ikke slibes. Producenten AMERICAN EAGLES®Instruments Inc. har med XP-Teknologien udviklet en generation af tandrensere, som holder længere tid – uden at skulle slibes.

XP-instrumenter er fremstillet i højkvalitet stål og coatede vha nanoteknologi. Det betyder, at instrumenterne er skarpe i lang tid, men også at spidsen kan laves tyndere. Coatingen betyder også, at instrumentet bibeholder sin oprindelige form i instrumentets levetid.

Face Drape – Ansigtsbeskyttelse ved profylaksebehandling mm.

Under profylaksebehandling får patienterne et højere komfortniveau ved brug af Face Drape ansigtsbeskyttelsesklæde.

Face Drape beskytter effektivt patientens ansigt mod vand og pulver f.eks. ved behandlinger med piezon eller sandblæser. Patientens ansigt tildækkes omhyggeligt, og øjnene beskyttes af fin gaze, så kun området omkring munden er fritlagt.

Især mange kvindelige patienter er glade for dette, så make-up’en ikke spoleres.

Face Drape er fremstillet i absorberende frotté og kan vaskes. Face Drape kan også fås i engangsversion i blødt papir.

MICERIUM: ENAMEL Plus HRi Bio Function – Bis-GMA fri restaurering

HRi Bio Function – Bis-GMA fri restaurering

Micerium præsenterer Enamel Plus HRi Bio Function. En kindtandskomposit med en perfekt integration i organismen uden uønskede biologiske bivirkninger. Enamel Plus HRi Bio Function er særdeles Biokompatibel og indeholder ikke Co-monomerer eller Bis-GMA. Indeholder ingen frie nano-partikler, som vil kunne absorberes i kroppen. Den har samme slidstyrke som naturlig emalje, og mekaniske og funktionelle egenskaber svarende til guld. Den optimerede konsistens muliggør en ideel håndtering og garanterer optimal opmodellering – selv ved forskellige temperaturer.

Enamel Plus HRi Bio Function kan poleres usædvanlig flot op. Den har høj røntgenkontrast og indeholder fluor. Emaljekompositten kan anvendes med alle dentinkompositter fra HFO/HRi systemet.

  

Panadent Dento-Facial Analyzer - analysesystem af Kois

Det dentofaciale analysesystem ifølge Dr. Kois muliggør let, arbitrær registrering i alle 3 planer. Som reference bruges ikke de fastsatte akser, men det horisontale plan. Under registreringen bestemmes desuden patientens æstetiske linjer og den individuelle anatomiske situation vha. en vertikal stang, som er integreret i systemet. Kommunikationen med laboratoriet lettes betydeligt, og dermed sikres et godt behandlingsresultat.

Mr. Thirsty - tredje hånd og tusindkunstner!

Mr. Thirsty klarer tre væsentlige udfordringer på samme tid: Holder tunge og kind væk fra arbejdsfeltet, suger effektivt og sikrer stabil mundåbning. 

De behageligt bløde engangs-påsætningsstykker sættes på suget og placeres i munden. Påsætningsstykkerne er fleksible og kan tilpasses optimalt den aktuelle situation. Yderligere kan der skæres eller klippes i Mr. Thirsty for individuel tilpasning. Kind og tunge holdes pålideligt bort, der er lukket sikkert af mod svælget, så utilsigtet aspiration ikke er muligt. Den stabile og bløde bideklods gør det muligt for patienten at slappe af i kæbeleddet til trods for at gabe højt op. 

Takket være Mr. Thirsty kan behandlingen forløbe kontinuerlig og uden afbrydelser -  spyt, sprayvand m.m. kan suges bort hele tiden. Den tidskrævende repositionering af suget eller afbrydelse af behandlingen for at patienten kan skylle munden, hører fortiden til. Desuden aflastes klinikassistenten betydeligt, og kan således bruge tiden på andet forberedende arbejde under behandlingen. 

Mr. Thirsty er en stor hjælp især for tandplejere: Behandlingen kan foregå hurtigt og effektivt. Ondt i nakken og ryggen reduceres/undgås på grund af den forbedrede og stabile arbejdsstilling. 

Om Loser & Co

Loser & Co er leverandør til flere af de danske dentaldepoter og derfor synlig forskellige steder i branchen. Dette inkluderer bl.a. at være til stede på vigtige udstillinger og events, som foregår i Danmark.

Kontaktperson

Gitte Lystlund Jensen

ZARODENT ApS

Karl Bjarnhofs Vej 13

7120 Vejle Øst

Tlf: 70555510
E-Mail: info@zarodent.dk