Loser & Co

Karl Bjarnhofsvej 13
7120 Vejle Øst
Danmark
+45 70 55 55 10

For at cementere LOSER & CO’s position på det europæiske marked bliver deres udbud af forskellige produkter hele tiden udvidet og tro mod deres motto: Altid noget specielt – eller på tysk: Öfter mal was Gutes.

Den konstante vækst og loyalitet fra kunderne er tegn på, at LOSER & CO i høj grad fortjener dette motto.

Et stort udvalg af kvalitetsprodukter kombineret med en fremragende kundeservice/know-how er helt centralt i LOSER & CO’s forretningsfilosofi.

LOSER & CO er en kompetent og pålidelig partner, som tilbyder et stort udvalg af de bedste produkter fra førende producenter: Plasten ENAMEL plus HRi fra Micerium, tandrensere fra American Eagle Instruments® Inc., Kois ansigtsbue fra PANADENT, Pro-Matrix og ProSafe fra Astek Innovations, kassetter mm. fra ZIRC, mm.

Produkter og services

Kontaktpunkter nemt med Pro-Matrix®

Pro-Matrix® letter arbejdsgangen ved fremstilling af kl. 1-2 kindtandsfyldninger. Matricesystemet er samlet på forhånd og kan anvendes med det samme. Matricebåndet er konisk justerbart og kan anvendes i alle kvadranter. Derfor skal der kun vælges mellem lille eller stor matrice. Proceduren med at montere matricebåndet i holderen er således helt elimineret. Tidsbesparende. Den smalle matriceholderhals giver bedre oversigt og er behagelig glat for patienten.

Som et engangsprodukt opfylder Pro-Matrix® kravene til effektiv hygiejne på klinikken og til NIR.

XP-Technology™ – tandrensere holder længere – uden slibning

XP-instrumenter skal ikke slibes. Producenten AMERICAN EAGLES®Instruments Inc. har med XP-Teknologien udviklet en generation af tandrensere, som holder længere tid – uden at skulle slibes.

XP-instrumenter er fremstillet i højkvalitet stål og coatede vha nanoteknologi. Det betyder, at instrumenterne er skarpe i lang tid, men også at spidsen kan laves tyndere. Coatingen betyder også, at instrumentet bibeholder sin oprindelige form i instrumentets levetid.

Face Drape – Ansigtsbeskyttelse ved profylaksebehandling mm.

Under profylaksebehandling får patienterne et højere komfortniveau ved brug af Face Drape ansigtsbeskyttelsesklæde.

Face Drape beskytter effektivt patientens ansigt mod vand og pulver f.eks. ved behandlinger med piezon eller sandblæser. Patientens ansigt tildækkes omhyggeligt, og øjnene beskyttes af fin gaze, så kun området omkring munden er fritlagt.

Især mange kvindelige patienter er glade for dette, så make-up’en ikke spoleres.

Face Drape er fremstillet i absorberende frotté og kan vaskes. Face Drape kan også fås i engangsversion i blødt papir.

MICERIUM: ENAMEL Plus HRi – emalje klonet i komposit

Micerium har med ENAMEL plus HRi udviklet den nye generation af højt æstetiske kompositter og betragteligt forenklet det gamle system.

Nøglen til en superflot restaurering findes i den store lighed med den naturlige emaljes brydningsindeks. Præparationsgrænsen bliver næsten usynlig. Den uønskede grå effekt er en saga blot, og lagtykkelsen af emaljefarven kan nu vælges ud fra den naturlige emaljes tykkelse.

Et nemt udvalg af farver, let håndtering og superfine poleringsegenskaber er væsentlige fordele ved ENAMEL Plus HRI kompositten.

  

Panadent Dento-Facial Analyzer - analysesystem af Kois

Det dentofaciale analysesystem ifølge Dr. Kois muliggør let, arbitrær registrering i alle 3 planer. Som reference bruges ikke de fastsatte akser, men det horisontale plan. Under registreringen bestemmes desuden patientens æstetiske linjer og den individuelle anatomiske situation vha. en vertikal stang, som er integreret i systemet. Kommunikationen med laboratoriet lettes betydeligt, og dermed sikres et godt behandlingsresultat.

Om Loser & Co

Loser & Co er leverandør til flere af de danske dentaldepoter og derfor synlig forskellige steder i branchen. Dette inkluderer bl.a. at være til stede på vigtige udstillinger og events, som foregår i Danmark.

Kontaktperson

Jette Nedergaard