Services

Vi udvikler løbende tiltag og services, så vi sammen kan hjælpe hinanden med at gøre patienterne endnu gladere. Vi har bl.a. indgået et samarbejde med Canon, Cenger Scandinavia og BO FOTO, hvorigennem du kan købe en anbefalet udstyrspakke og workshop. Vi har også et tæt samarbejde med en ekspert i HR og kommunikation og har herigennem et udvalg af workshops og services, som vi kalder "DentaNets HR- og Kommunikationspakker", som du kan se nedenfor.

Dental fotografering

Vi har sammensat nogle løsninger, som gør det nemt for jer at komme i gang med dental fotografering. I vælger blot den løsning, som passer til jeres behov og ønsker:

  • Guidet indkøb af udstyr og workshop.
  • Guidet indkøb af udstyr.
  • Indkøb af udstyr.
  • Workshop uden eget udstyr.
  • Workshop med eget udstyr.

Se mere om løsningerne her »

 

Udstyrspakke til kliniske billeder

Få hjælp til at købe det rigtige udstyr, der dækker alle behov for at lave billedserier. Den anbefalede udstyrspakke indeholder bl.a. kamera, objektiver, retraktorer og spejle, der er nødvendige for at tage kliniske billeder. Har I allerede noget udstyr i forvejen, kan I blot nøjes med at supplere op med det udstyr, der skal bruges til at tage kliniske billeder. Vi har indgået et samarbejde med Canon, der igennem Cenger Scandinavia sælger udstyr til særdeles konkurrencedygtige priser.

Se mere om udstyrspakken her »

 

Workshop i dental fotografering på klinikken

Få implementeret dental fotografering på klinikken med en skræddersyet workshop. På workshoppen vil I lære det basale indenfor dental fotografering, og I vil få en tilgang til at lave en universel billedserie, der er baseret på nogle af de mest anerkendte arrangører af dental efteruddannelse som IAS Academy, Dawson Academy, Digital Smile Design og 3STEP Academy.

Læs mere om workshoppen her »

Bo Merris-Vejlund - Workshop i dental fotografering - Case 1.4.jpg

Vi har udviklet en universel billedserie med de sæt billeder, I som minimum bør tage til journalen

HR-services

Vi har et tett samarbeid med Chris Grew, ekspert i HR og kommunikasjon, som tilbyr ulike workshop og tjenester innen dette feltet. Vi kaller det "DentaNets HR- og Kommunikasjonspakker", som består av et utvalg workshop og tjenester som dere setter sammen selv utfra klinikkens behov og ønsker. De følgende workshop og tjenester kan både benyttes enkeltvis og/eller sammen. Chris Grew hjelper dere med å skreddersy klinikkens "DentaNet HR- og Kommunikasjonspakke", så dere får det mest mulig utbytte av den.
 

Vi har delt HR & Kommunikasjon  i 5 fem ulike temaer, som alle kan være med på å optimalisere den daglige drift på klinikken:

 

Pasientkommunikasjon

Pasientkommunikasjon tar utgangspunkt i hvordan dere på klinikken omgås pasientene. Kroppsspråk, kommunikasjon og måte å kommunisere på har stor betydning for om pasienten får en god opplevelse. Det er også gjennom pasientkommunikasjon dere bygger tillittsbånd til pasientene.

Les mer om pasientkommunikasjon »

 

 

Pasienter som ambassadører

Ambassadør-effekten er en effektiv og billig form for markedsføring. En personlig anbefaling fra en bekjent, venn eller familiemedlem er langt mer verdifullt for pasientene enn klinikkens egen kommunikasjon, da tillitt blir overført på forhånd gjennom bekjentskapet. Ambassadør-effekten er altså viktig for å tiltrekke nye, godt motiverte pasienter til klinikken.

Les mere om pasienter som ambassadører »

 

Hypnose som verktøy

Hypnose er langt mer enn dype transer og fobier. Hypnose er et effektivt redskap, som kan anvendes i alle former for undersøkelser og behandlinger. Det handler om å skape det rette miljø og anvende de  språklige formuleringer som vil gi pasienter den best mulige opplevelsen.

Les mere om hypnose som verktøy ​ »

 

Teamet

Pasienter kan fornemme med det samme om stemningen og atmosfæren på klinikken er god eller dårlig, og det vil påvirke deres opplevelse av tannlegebesøket. For å skape gode pasientopplevelser er det nødvendig å ha et velfungerende team som er glade, engasjert og motivert til å yte god service.

Les mere om teamet »

 

Ledelse

At lede en klinik handler i høj grad om at lede personalet, så de opretholder motivationen og arbejdsglæden. En god leder skaber de rigtige rammer for et godt arbejdsmiljø, hvor gode resultater opstår. Du får værktøjer og redskaber til at lede ud fra din personlige lederstil og hjælp til forandringsledelse, strategier mm. 

Se mere om ledelse »