Senast ändrad: 
tors 25. apr 2019

DFA kører for 2. gang !

Inspirerende kurser, messe og et stort anlagt awardshow samlet i én pakke d. 29.-30 marts 2019 i Messe C, Fredericia. Tag dine kollegaer under armen og gå på opdagelse i festivalens mange muligheder.

Af Peter L. Gerdes, initiativtager til Dental Festival & Awards

 

Hver dag, hver uge og hvert år knokler klinikker rundt omkring i landet for at skabe den bedst mulige service og behandling af patienter. Ingen kan dog gøre det alene! For at det kan lykkes, har vi brug for at samarbejde og skabe synergi mellem hvert vores fagspecifikke område i dentalbranchen – derfor er der et stort behov for, at vi skal mødes i både faglige og sociale rammer. 

Det gør vi til Dental Festival & Awards (DFA) den 29.-30 martsl 2019 i Messe C i Fredericia, hvor vi har samlet alt i en 16.000 m2 messehal. 

Se hele programmet og alle informationer på: www.dentalfestival.dk

 

 

5 gode grunde til at deltage

1. Bliv fagligt inspireret med spændende programmer for alle i teamet.

2. Hold dig opdateret på de nyeste produkter, materialer, udstyr og services.

3. Mød nye og kendte ansigter fra branchen i et fagligt og festligt lag. 

4. Deltag i festen, når vi uddeler en række priser til det store awardshow.

5. Få det hele i én pakke til en skarp pris for dig og dine kollegaer.

Men er festivaler ikke noget med mudder og høj musik? Ikke i dette tilfælde! Med festival-setuppet samler vi det hele under ét tag: 3 store scener, 1 live-scene, 2 hands-on-områder, udstillerstande og Street Food-område. Det giver dig et utal af muligheder for at gå på opdagelse i inspirerende faglige indlæg, føle ­spændingen ved live-behandlinger, forfine det gode håndværk og udforske nyt udstyr og produkter ved udstillerstandene.

 

Som besøgende kan du bruge DFA præcist, som du ønsker. Ligesom vi kender det fra musikfestivaler, kan du bevæge dig frit rundt mellem de forskellige scener, live-demonstrationer, hands-on-områder, behandlinger med rigtige patienter på Live Scenen samt udstillerstande. Du deltager i de elementer, du finder interessante, og ser græsset grønnere ud på den anden side, går du naturligvis derover i stedet. Du vælger altså selv, hvordan du vil bruge festivalen – om det er for at få ny viden og opnå kursuspoint, møde samarbejdspartnere, søge nye ­produkter, jagte gode tilbud eller noget helt andet. Det er fuldkommen op til dig. Du behøver ikke planlægge hele din festival hjemmefra - gør i stedet plads til overraskelser og inspiration.

 

Mange fortjener at få ros, og vi vil derfor imellem de to festivaldage afholde et awardshow, hvor vi fejrer de behandlere og teammedlemmer, der til daglig gør en forskel for mange patienter. Vi ved godt, at Janteloven af og til stadig viser sit ansigt, men vi tror på vigtigheden af forbilleder og dét at få et fortjent klap på skulderen en gang imellem. Vi har derfor ikke sparet på noget, og det bliver et fantastisk awardshow med Thomas Warberg som konferencier, flotte pengepræmier til vinderne og underholdning med Festmaskinen og ikke mindst Infernal.

 

Du kan læse mere og tilmelde dig og dine kollegaer på www.dentalfestival.dk