Dental fotografering

Vælg jeres løsning

Vi har sammensat nogle løsninger, som gør det nemt for jer at komme i gang med dental fotografering. I vælger blot den løsning, som passer til jeres behov og ønsker.

 

Guidet indkøb af udstyr og workshop

 1. Kontakt DentaNet.
 2. Sammen med Bo Merris-Vejlund afdækkes jeres behov for udstyr, og workshoppen tilpasses jeres ønsker.
 3. Køb den anbefalede DentaNet-udstyrspakke eller supplér op, så I har, hvad der skal bruges til at tage kliniske billeder, f.eks. spejle, retraktorer mv.
 4. Workshop med Bo Merris-Vejlund, hvor udstyret sættes op, indstilles og gøres klar på jeres klinik.

 

Guidet indkøb af udstyr

 1. Kontakt DentaNet.
 2. Sammen med Bo Merris-Vejlund afdækkes jeres behov for udstyr og brug af dental fotografering.
 3. Køb den anbefalede DentaNet-udstyrspakke eller supplér op, så I har, hvad der skal bruges til at tage kliniske billeder, f.eks. spejle, retraktorer mv.
 4. Bo Merris-Vejlund laver en kort gennemgang af udstyret.

 

Indkøb af udstyr

 1. Kontakt Cenger Scandinavia.
 2. Køb den anbefalede DentaNet-udstyrspakke eller supplér op, så I har, hvad der skal bruges til at tage kliniske billeder, f.eks. spejle, retraktorer mv.

 

Workshop uden eget udstyr

 1. Kontakt DentaNet.
 2. Sammen med Bo Merris-Vejlund tilpasses workshoppen jeres behov og ønsker.
 3. Workshop med Bo Merris-Vejlund, som underviser jer i, hvordan I betjener og indstiller kameraet. Han medbringer et demokit svarende til den anbefalede udstyrspakke, som I kan afprøve på kurset.

 

Workshop med eget udstyr

 1. Kontakt DentaNet.
 2. Informér om, hvilket udstyr I har til rådighed. Sammen med Bo Merris-Vejlund tilpasses workshoppen jeres ønsker og udstyr.
 3. Workshop med Bo Merris-Vejlund, hvor udstyret sættes op, indstilles og gøres klar på jeres klinik.

Udstyrspakke til kliniske billeder

Få hjælp til at købe det rigtige udstyr, der dækker alle behov for at lave billedserier. Den anbefalede udstyrspakke indeholder bl.a. kamera, objektiver, retraktorer og spejle, der er nødvendige for at tage kliniske billeder. Har I allerede noget udstyr i forvejen, kan I blot nøjes med at supplere op med det udstyr, der skal bruges til at tage kliniske billeder. Vi har indgået et samarbejde med Canon, der igennem Cenger Scandinavia sælger udstyr til særdeles konkurrencedygtige priser.

Workshop i dental fotografering på klinikken

Få implementeret dental fotografering på klinikken med en skræddersyet workshop. På workshoppen vil I lære det basale indenfor dental fotografering, og I vil få en universel billedserie, der er baseret på nogle af de mest anerkendte arrangører af dental efteruddannelse som IAS Academy, Dawson Academy, Digital Smile Design og 3STEP Academy. 

Bo Merris-Vejlund - Workshop i dental fotografering - Case 1.4.jpg

Vi har udviklet en universel billedserie med de sæt billeder, I som minimum bør tage til journalen

Rådgivning og workshop

Kontakt DentaNet på mail@dentanet.dk.

 

Køb af udstyrspakke

Kontakt Cenger Scandinavia på info@cenger.dk. Husk, at du sparer 25% på udstyrspakken, hvis du har en Cenger Scandivia-forbrugsvareaftale med DentaNet. Du lander under de billigste markedspriser (Pricerunner).